2013-09-26 08:12:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma meglepően őszinte

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma találkozhat egy barátjával, akinek már régóta ígért valamit, és akinek most igazán szüksége lenne a segítségére. Ne tagadja meg tőle! A haszon nem csak a lelkiismeret megnyugtatása lesz, hanem a jó hangulat is, amit teremt magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma meglepően őszintén beszél a környezetével, amivel egyrészt megtiszteli, másrészt viszont kiborítja a szeretteit. Ha hasonlóan reagálnak, akkor gondoljon arra, hogy ők is sok mindent felhalmoztak magukban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kifejezetten jó napra számíthat, a kapcsolataiban is egyensúlyba kerülnek a dolgok. Ma, legyen bármilyen az idő kívül, a lelkében biztosan sütni fog a nap. Sütkérezzen benne! Süssön süteményt! Halmozza el szeretteit!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Van egy titkos terve, de korai lenne még előre innia annak a bizonyos medvének a bőrére. Egyelőre foglalkozzon az előkészületekkel, és ne verje nagydobra, amit tervez. Sajnos fennáll a veszélye a kudarcnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma alkalma lesz arra, hogy oroszláni öntudatát és erejét valaki más megsegítésére használja. Az illetőnek talán nincs is egyébre szüksége, csak arra, hogy támaszként maga mögött érezze önt. Akár lelki, akár fizikai értelemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Messze már az az idő, amikor mindig mindenre volt ideje. Sajnos be kell látnia, hogy a gondjai megszaporodtával a tökéletességet kis időre hanyagolnia kell. Most ne vesszen el a részletekben, és ne akadjon fenn apróságokon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába, hogy ma már a hétvégét érzi közelegni, a teendők egyelőre nem állnak távol öntől. Sőt, úgy érzi, hogy egy nap alatt kell annyit elvégeznie ma, mint amennyit máskor egy héten. Amit ma megtehet, ne halassza holnapra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Türelmetlenül várja az estét, amit a kedvesével tervezett eltölteni. A mai napon azonban lehet, hogy el kell halasztania a randevút. A dolgai sajnos nem hagyják pihenni, elintézik önt. A holnap szebb perceket tartogat, ha ma kitart.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy vitából még nem lehet messzemenő következtetéseket levonnia. Ha a kedvese támadóan lép fel önnel szemben, az lehet pusztán azért, mert nehéz napja van, sok a dolga, vagy fáj a feje. Ami nem inge, ne vegye magára!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mintha kicserélték volna, olyan a mai napon. Mindenkivel kedves, megértő, segítőkész. A kollégái nem is értik, hogy mi történt önnel, mi hozta ezt a változást. Valami titkos szerelem készülődik a lelkében, talán ennek köszönhető ez a jókedv.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Legyen figyelmesebb a környezetével! Ön sok mindent számon kér tőlük, de közben nem veszi észre, hogy amit nekik ró fel hibául, az legalább annyira érvényes önre is. Ne adj isten, tán még inkább. Ha ezt belátja, megváltozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Legyen figyelmesebb a környezetével! Ön sok mindent számon kér tőlük, de közben nem veszi észre, hogy amit nekik ró fel hibául, az legalább annyira érvényes önre is. Ne adj isten, tán még inkább. Ha ezt belátja, megváltozik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: